Deze 15 dingen zijn echt superhandig in een huis met pubers

Soms vind je in de winkel spullen waarvan je het bestaan nooit had vermoed, maar toch echt superhandig blijken te zijn. In de bak van de stuntsupermarkt vond Martine bijvoorbeeld schoenen-deodorant.

Nu ruiken de schoenen van mijn zoon naar een kattenbak, dus het was meteen inladen geblazen. En echt: even spuiten en nu zijn die schoenen in ieder geval in huis te tolereren. Deze en nog 14 andere, handige dingen om in huis te hebben als je pubers hebt, namelijk deze.

Superhandig in een huis met pubers

#1 Een tosti-apparaat. Een beetje een inkoppertje, maar je mist echt wat als je er geen hebt. Pubers zijn echt heel inventief met die dingen. Je kunt ze namelijk zelfs gebruiken als hamburger-bakplaat of om een ei op te bakken als je geen zin hebt om een pan af te wassen.

#2 In dezelfde categorie: een blender en een wafelijzer. Met een blender maakt jouw puber gemakkelijk zelf zijn ontbijtje klaar en hoeft het niet zo’n zooi te worden.

#3 Luizenkam. Je dacht: ‘Ze zijn naar de middelbare school, dus ik heb ze niet meer. Hahaha’

#4 Wifi-versterkers, voor elke kamer een. Vooral als de hele goegemeente beneden zit met zijn games/telefoons/iPads en jij boven wilt werken.

#5 Verlengsnoeren voor alle soorten laders en apparaatjes. Vooral die waarvan je het bestaan niet wist, of was vergeten, maar die er toch ineens zijn, zoals een drone of het draadloze toetsenbordje van de tablet.

#5 Wekkers, want telefoons in de slaapkamers zijn natuurlijk een no-go

#6 Batterijen in alle soorten en maten, voor allerlei apparaatjes maar vooral ook voor de wekker. Dat de stekker eruit was is natuurlijk altijd een goede smoes.

#7 Een reservetelefoon en laptop. Voor het geval er eentje crasht en daardoor het huiswerk niet gemaakt kon worden. Hoe hoe wij zonder die dingen de middelbare school zijn doorgekomen is ze een raadsel.

#8 Fietslampjes, want die gaan altijd stuk of raken kwijt en ze zijn wel nodig.

#9 F*ck het milieu, gebruik gewoon die wasdroger. Voor alle puberwas en handdoeken, altijd maar die handdoeken.

#10 Een melkopschuimer. Inééns gaan ze koffie drinken. Maar dat moet er dan wel een beetje uitzien als wat je drinkt in een cafeetje.

#11 Een kluis met de cijfercode die jij alleen kent. Voor de spullen die je wilt redden uit de puberklauwen, zoals je beste koptelefoon, de tablet, die Chanel lipstick in je favoriete kleur, favoriete parfum je kashmier vestje en als het nog past die heel dure laarzen. O ja, en je pinpas.

#12 Insectenverdelger, omdat er altijd de kans bestaat dat er fruitvliegjes, maden of ander ongedierte uit de boterhamzakjes komt.

#13 Zo’n grijper om papier mee van de grond te rapen. Die gebruik jij natuurlijk niet voor papier, maar om de vuile was van de grond te halen.

#14 Rubber handschoenen: voor als je iets zoekt onder het bed van je puber.

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk hier!

Tags from the story
,
Geschreven door
More from Martine De Vente

Dit is wat pubers compleet idioot vinden aan ouders

Nou vinden wij pubers vreemde wezens. Maar we hebben even navraag gedaan:...
Lees verder