Nationale breng-je-Tupperware-bakjes-terug-naar-je-ouders-dag

Nationale breng-je-Tupperware-bakjes-terug-naar-je-ouders-dag
Nationale breng-je-Tupperware-bakjes-terug-naar-je-ouders-dag

Niet veel ouders weten dit, maar vandaag is het Nationale Breng-je-Tupperware-bakjes-terug-naar-je-ouders-dag. Inderdaad, die dag dat pubers alle lunchtrommels terug naar huis nemen. 

Pubers en hun  ‘vergeten’ lunchtrommels

De nationale Breng-je-Tupperware-bakjes-terug-naar-je-ouders-dag is de dag waarop alle pubers hun ‘vergeten’ lunchtrommels en alle andere Tupper- en plastic bakjes terugbrengen naar de wetmatige eigenaar: hun ouders. Opdat al die bakjes, die ze wel mee het huis uitnemen, maar niet meer mee terugnemen weer terugkomen. En alle bakjes die in hun kamer rondzwerven ook weer in de keuken belanden. Gemist? Stel dan alvast net als deze vader en zoon een reminder op voor volgend jaar:

 

***

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk HIER.

Heb je ons nieuwe boek al?

 

Tags from the story
, , , , , ,
Geschreven door
More from Saskia Smith

Waarom we niks hebben aan een televisieprogramma als Vier handen op een buik

In het programma Vier handen op een buik, elke dinsdagavond op NPO3,...
Lees verder