Dokter Corrie, nu met ssseks in een bbboek!

Iedereen houdt van Dokter Corrie

Martine vindt de filmpjes van Dokter Corrie over seks heel erg grappig. En nu is er ook een boek voer ssseks. We zijn benieuwd of de pubers het ook gaan lezen.

Ik weet niet hoe het met die van jou zit, maar die van mij hebben toch liever een filmpje dan een boek. Zeker als ze het op hun telefoon kunnen kijken, met oordopjes in. En zeker een boek over seks ga je niet op de bank zitten lezen. Laat staan in de klas.

Maar toch hebben de makers van de populaire (en ook ietwat controversiële) seksuele voorlichtingsserie Dokter Corrie het erop gewaagd. Er is nu een boek met alles dat je over seks wilt weten, maar niet durft te vragen volgens de bekende Dokter Corrie-methode: als je met pubers over seks praat, dan maar meteen met heel veel humor. “Het gaat over sssseks, maar ook over gevoelens”, zegt de seksdokter-met-spraakgebrek in dit filmpje. Kortom, niet alleen wat ze leren bij de biologie-les.

Trouwens, als je na dit filmpje even verder YouTubet, kun je heel afleveringen van de Dokter Corrieshow terugkijken. Het boek heet: Dokter Corrie geeft Antwoord.

 

Tags from the story
, ,
Geschreven door
More from Martine De Vente

Zo was het in de 80’s in de disco

Slecht nieuws voor alle discofans van weleer. De disco dreigt uit te...
Lees verder