Met deze douchegordijnen kunnen pubers slechts 4 minuten douchen

Met deze douchegordijnen kunnen pubers slechst 4 minuten douchen

Ook zo genoeg van die pubers die úúúúúren onder de douche staan? Dan zijn deze douchegordijnen wellicht handig om in huis te hebben!

De Franse kunstenares Elisabeth Buecher ontwierp twee geweldige douchegordijnen die helpen kort te douchen. Het ene gordijn verandert na 4 minuten in een plastic spijkermuur, de andere sluit je als het ware op. Dan denk je wel beter na om langer dan 4 minuten te douchen!

Met deze douchegordijnen kunnen pubers slechst 4 minuten douchen

Helaas zijn de douchegordijnen niet te koop, maar als kuntsobject te bewonderen. Ze wil aantonen hoeveel water er wordt verspild zonder dat we dat doorhebben. Pas als je na vier minuten wordt geconfronteerd met het feit dat je douche-beurt voorbij is word je je bewust van hóe lang je eigenlijk onder die waterstraal staat. Hier zouden onze pubers zo veel baat bij hebben. En wij ook. Scheelt ons weer schreeuwen dat ze onder die douche vandaan moeten.

De spijker-douche

De gevangenis-douche

***

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk hier!

Geschreven door
More from Saskia Smith

Ligt je puber nog in bed? Met deze wekker wordt-ie zeker wakker!

Verras je puber ‘s morgens met deze ik-aai-je-wakker-wekker. Succes gegarandeerd!
Lees verder