Voor fans van de Hunger Games: Deel 3 van The Maze Runner draait nu in de bios

Houdt jouw puber van young adultboeken, zoals Harry Potter, de Hunger Games-serie en Twilight. Dan is de Maze Runner-serie misschien ook een goede tip. De serie bestaat uit drie boeken, die inmiddels allemaal zijn verfilmd. Het laatste deel, The Death Cure, draait sinds 25 januari in de bioscoop.

De Maze Runner serie, bestaande uit drie boeken, gaat over een groep jongeren die worden gedwongen deel te nemen aan verschillende tests, in de hoop dat zij de remedie tegen een epidemie zullen kunnen vinden die bijna de complete mensheid heeft doen uitsterven. In het eerste deel moeten de jongeren zien te ontsnappen uit een doolhof. Wanneer dit uiteindelijk lukt, blijkt dit helaas niet het einde van de tests. De Death Cure is de laatste film uit de serie, waarin duidelijk wordt of het ze zal lukken.

Heel eerlijk: de boeken en de films zijn geen hoogstandjes. Ze leunen duidelijk zwaar op het succes van eerdere series zoals de Hunger Games en Divergent, maar misschien de sterke plotlijnen en karakters van deze (succesvollere) series. Toch zijn ze nog steeds vermakelijk om te kijken. Lekkere actie, spannend verhaal (waar je maar niet te kritisch over moet nadenken) en prima acteerprestaties. En een avondje bios met je puber is altijd gezellig toch? Misschien wel even de eerdere films kijken, of het verhaal googelen. Anders is het misschien wel heel ingewikkeld te volgen.

Zie de trailer hieronder:

Bron: Youtube

LEES OOK: Naar de bioscoop met je puber? Naar deze films willen ze wel mee

Tags from the story
, , , ,
Geschreven door
More from Sanne Mulder

Haha! Dit zijn de grappigste ouders van het internet

Vaak genoeg hebben we het gevoel dat onze kinderen ons niet horen...
Lees verder