Geeft jouw zoon geen knuffels meer? Dan brei je gewoon een stand-in!

Marieke Voorsluijs, een Nederlandse moeder, vond het zó jammer dat haar zoon op een gegeven moment op de leeftijd kwam dat hij haar niet meer zomaar een knuffel gaf, dat ze maar aan een oplossing begon te denken. Ziehier het resultaat. 

Dit artikel gaat door onder de afbeelding

300x250

En wat voor een oplossing! Ze is begonnen aan een maandenlang brei-project, waarin ze een levensgrote replica van haar zoon heeft gemaakt. Één die niet tegensputtert bij een goede knuffelsessie. Maar, eh, best creepy eigenlijk.

Aan Buzzfeed.com vertelde ze:

“Ik ben een professioneel breister. Voor mijn eigen merk Club Geluk  maak ik allemaal gekke dingen. Vooral heel realistische en gedetailleerde breistukken. … Om de lat voor mezelf nog wat hoger te leggen dacht ik eropeens aan mijn zoon te gaan breien, hij vond het een grappig idee en we hebben er samen een project van gemaakt. De reacties zijn heel wisselend, veel mensen vinden het toch wel een beetje raar, maar door wat foto’s te maken van ons alledrie realiseerden mensen zich toch wel dat het gewoon een grappig familie project was!”

  

 

bron: Clubgeluk.nl, Buzzfeed.com

Lees ook
Geschreven door
More from Anna van Oers