Grappig, de spijkerbroek die zo min mogelijk broek laat zien

Ik snap die gescheurde broeken-trend heus wel, hoor. Want hadden wij in de jaren 80 ook niet scheuren op allerlei plekken in onze kleren, al dan niet bijeengehouden door veiligheidsspelden? Maar je kunt het natuurlijk ook overdrijven. Want dit (zie plaatje hierboven) slaat natuurlijk helemaal nergens op. Waarom zou je dan nog een broek aantrekken?
Daarom moest ik heel erg lachen om deze gouwe ouwe van De Speld over een hip jeansmerk dat lapjes verkoopt dat je her en der op het been kunt plakken. https://speld.nl/2018/09/14/hip-jeansmerk-verkoopt-stukjes-broek-om-her-en-der-op-je-benen-te-plakken/. Kan de puber met een hele spijkerbroek twee keer doen. Scheelt de puber ook weer in kleedgeld.

***

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk HIER.

Heb je ons nieuwe boek al?

Tags from the story
, ,
Geschreven door
More from Martine De Vente

Alina is 13 en verdient miljoenen met lollies

Deze Alina is 13 jaar oud en heeft inmiddels een vette bankrekening...
Lees verder