Handige life-hack: zo raak je je lader nooit meer kwijt (hopen we)

Onze post 19 reacties van pubers die laten zien dat ze schermverslaafd zijn, maakte behoorlijk wat los. Grootste ergernis: pubers die even je telefoonlader ‘lenen’ omdat ze hun eigen kwijt zijn, en die vervolgens die van jou ook weer kwijt maken.

Mirjam reageerde met een foto van haar lader (zie boven) met een overduidelijke boodschap. Ja, afblijven dus.

Een aantal ouders stuurden daar een handige life-hack: namelijk met een markeerstift even een korte boodschap op het ding te zetten. Zo zetten ouders Fleur en Sebas hun namen op de apparaten, zodat in ieder geval duidelijk is dat deze rechtmatig eigendom zijn.

Wij raakten geïnspireerd, dus pakten ook een stift. Het helpt. Na een dag ligt de lader nog steeds onaangeroerd op zijn plek.

En dan was er nog deze, met een slot erop.

***

Heb je ons huiswerkhandboek al besteld?

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk HIER.

Tags from the story
, ,
Geschreven door
More from Martine De Vente

Pubers die naar de tweede klas gaan. Ze weten alles al. Denken ze

Ze ziet ‘m nog gaan, vorig jaar voor het eerst naar de...
Lees verder