‘Heb jij je huiswerk al af’ nu al in tweede (of eigenlijk derde) druk!

In deze lege dozen zat ‘Heb jij je huiswerk al af?’, ons nieuwe boek boordevol tips voor hoe je de huiswerkstress bij je puber (en bij jezelf) te lijf gaat. Bestel het nu!

Ons nieuwste boek Heb jij je Huiswerk al af geven we uit in eigen beheer. Dat betekent dat we elke dag enveloppen moeten dichtplakken, zegels moeten plakken en naar het postkantoor moeten. En dat ons huis vol staat met leze dozen. We keken vorige week aan tegen de bodem van de laatste doosjes van de eerste druk en moesten als de wiedeweerga een nieuwe druk bestellen. Die kwam begin deze week aan. Deze tweede druk is eigenlijk de derde druk. Het boek is namelijk ook verkrijgbaar in e-bookversie.

Je kunt dus weer bestellen en die postzegels krijg je ook bij deze tweede druk nog van ons. En als de post meewerkt, dan heb je het een dag of twee dagen later weer in huis.

Hier lees je de details…

Net als (bijna) alle andere pubers haten die van ons huiswerk. En wij ouders daarom ook. Want iedere schooldag en ieder weekend vragen we wel een keer (of wat) of de pubers hun huiswerk afhebben en of we ze moeten helpen. We sturen onze kinderen naar boven, zetten ze aan de keukentafel en laten hen hun telefoon inleveren. We verbieden, we dreigen, we belonen. Of we betalen ons blauw aan bijles. Of gaan zelf aan de slag met werkstukken die eigenlijk gisteren af hadden moeten zijn.

Omdat we ons afvroegen of dit niet anders kan, zijn we wat dieper in de materie gedoken. We vroegen ons af: hoe leren pubers nou, en hoe plannen ze? Het resultaat is dit huiswerkhandboek en je kunt het vanaf nu kopen.

Anders dan de planningsmethoden die in de markt zijn en de papieren agenda propageren, geven we tips voor hoe het huiswerk digitaal te plannen. En we geven -zoals jullie van ons gewend zijn- ook grappige tips en leuke lijstjes.

Bestellen?

We maakten een pdf-versie (meteen downloaden), een e-pub-versie (voor op je e-reader) en een papieren versie (die sturen we op).

Bestel hier het e-book

Lees Heb jij je huiswerk al af als PDF-exemplaar. Makkelijk te lezen op je telefoon (doet je puber immers ook), iPad of op de computer. Of maak een printje. Na betaling verschijnt er een downloadknop in je beeldscherm.
Lukt het niet? Stuur ons een mail op [email protected]

Bestel hier de gedrukte versie

Heb jij je huiswerk al af  is inmiddels in de tweede druk. We versturen de pakketjes een paar keer per week, zodat je het binnen hebt voordat jij en je puber in paniek zijn geschoten over het huiswerk.
Kom je uit België? Stuur ons een mail met je adres en het aantal boeken dat je wilt bestellen naar [email protected] Houd rekening met extra verzendkosten.

Liever een e-pub?

Hebben we ook. Zo lees je Heb jij je Huiswerk al af op e-reader of op je telefoon via de KOBO app, of via Bol.com.

Geschreven door
More from Martine De Vente

‘Oei, ik groei’ voor pubers

We hebben dat boek Oei Ik Groei toen ze baby’s waren natuurlijk...
Lees verder