Hier kunnen ze zonder schaamte naar andermans piemel kijken

dubbelbloot realistisch beeld piemels vaginas borsten
Memoryspel met echte piemels, vagina's en borsten

Bloot is er genoeg te zien op internet. Maar onze pubers krijgen andere, echte piemels en vagina’s bijna nooit meer te zien. Met mogelijk schaamte voor het eigen lichaam als gevolg. Er is een oplossing.

We geven kinderen graag een realistisch zelfbeeld.

We waren daarom al fan van Dokter Corrie. En dat is niet alleen vanwege haar beugel en minimaal spraakgebrek maar ook omdat ze onze kinderen leert dat seks heel normaal is en dat je er best af en toe om mag lachen. En heel goed snapt dat je er af en toe best voor schaamt. Bijvoorbeeld voor hoe je eigen vagina eruit ziet, of borsten of piemel.

En die schaamte wordt alleen maar groter.

Omdat je op internet wel kunt opzoeken hoe een blote piemel of vagina eruit ziet, maar dan eigenlijk alleen maar geslachtsdelen ziet van porno-formaat. Want andere blote kinderen zien onze pubers helemaal niet meer.

Bij het sporten douchen ze in de onderbroek.

En omkleden doen ze het liefste in een privé-hokje. Dus hoe fijn zou het zijn als je op internet ook gewone piemels, borsten en vagina’s kunt zien. Gelukkig is dat er.

Hier kijken je pubers zonder schaamte naar echte borsten en piemels.

Op de website van de Dokter Corrieshow  op een fanastisch memoryspel: namelijk met echte borsten en piemels. Het heet Dubbelbloot. Lekker kijken en vergelijken dus en ook nog eens heel verantwoord.

 

 

Geschreven door
More from Martine De Vente

19 staaltjes puberlogica, waar jij to-táál niets van begrijpt

Snappen jullie het nog? Wij niet. Want net als jij denkt ‘ik...
Lees verder