Hilarisch column over naar de supermarkt gaan met kleuters

Hilarisch column over naar de supermarkt gaan met kleuters

Columnist Marcel van Roosmalen schreef een hilarische column over boodschappen doen met zijn twee dochters van 4 en 2 jaar. Na het lezen zijn we vooral dankbaar dat wij die fase voorbij zijn en pubers hebben. 

Dit artikel gaat door onder de afbeelding

300x250

Liever pubers dan peuters

In de column schrijft Marcel hoe hij met zijn twee dochters naar de supermarkt gaat. iets wat hij vaker doet en eigenlijk altijd wel goed gaat. Hij is zo’n vader die zijn kinderen in de supermarkt vrijlaat en daarom wilden zijn dochters ook graag met hem mee. Gisteren was wat hem betreft de laatste keer. Want niet alleen hadden zijn dochters beiden een mandje met producten naar keus gevuld, die hij dan weer later op gevoel op de juiste plaats moest terugzetten, er was vooral een heel circus rondom zijn oudste dochter:

Ze had zichzelf uitgekleed en stond bij de diepvriesproducten in haar blootje een balletuitvoering te houden. Het zoeken van haar kleding, alles lag bij de groenten, en het daarna weer aankleden kostte twintig minuten. Niets vernederender dan in een gangpad liggen vechten met je onwillige kind.

Lees hoe het vanaf daar verder ging in NRC en wees blij dat die van jou geen 4 meer zijn, maar 14.

 

Lees ook
Geschreven door
More from Saskia Smith

Je haar touperen als een baas, deze jaren 80 pubermeisjes kunnen het!

Als meisje in de jaren tachtig had je maar één ding te...
Lees verder