Amalia wordt geïnterviewd: ‘Ik realiseer me soms niet dat dit mijn leven is’

Amalia wordt geïnterviewd: 'Ik realiseer me soms niet dat dit mijn leven is'
Amalia wordt geïnterviewd: 'Ik realiseer me soms niet dat dit mijn leven is'

Wat hebben we weer genoten van de puberprinsessen die vandaag verplicht met hun ouders door een stad moesten lopen (onze pubers benijden hen niet). En voor het eerst gaf Amalia aan het einde van Koningsdag in Amersfoort samen met haar ouders een interview. 

Amalia wordt geïnterviewd: ‘Ik realiseer me soms niet dat dit mijn leven is’

Het leuke is dat ze soms meteen weet wat ze moet zeggen en soms verlegen lacht en naar haar ouders kijkt of ze het wel goed doet. En ook leuk: Maxima onderbreekt haar dochter als die zegt dat ze zich niet echt heeft voorbereid op zo’n dag als vandaag. ‘Dat is niet waar’,  zegt de koningin, die vertelt dat Amalia wel degelijk het een en ander gelezen heeft. Zoals alleen een trotse moeder dat kan doen.

Geschreven door
More from Saskia Smith

11 ongebruikelijke plekken waar pubers hun mondkapje achterlaten

Nu mondkapjes hun intreden hebben gedaan in het leven van onze pubers,...
Lees verder