Deze jongen photoshopt zichzelf bij zijn jongere ik

Deze jongen photoshopt zichzelf bij zijn jongere ik

Ooit wel eens gedacht hoe het zou zijn als je je jongere ik kon ontmoeten? Dat je in een tijdmachine stapt en terug gaat naar de tijd dat je 8, 10 of 13 was? Deze jongen heeft dat, een soort van, gedaan. 

Deze jongen photoshopt zichzelf bij zijn jongere ik

Omdat tijdreizen niet binnen de mogelijkheden valt bedacht de Canadese fotograaf Conor Nickerson een manier om toch te ‘hangen’ met zijn jongere ik. Hij photoshopte zijn 2019-ik er gewoon op zijn jeugdfoto’s bij.

 

Tags from the story
, , ,
Geschreven door
More from Saskia Smith

Verbod op energiedrankjes, vinden wij als ouders dat een goed idee, of moeten die pubers het zelf maar uitzoeken?

Kinderartsen roepen op een verbod op energiedrankjes voor kinderen jonger dan 13...
Lees verder