Deze jongen photoshopt zichzelf bij zijn jongere ik

Deze jongen photoshopt zichzelf bij zijn jongere ik

Ooit wel eens gedacht hoe het zou zijn als je je jongere ik kon ontmoeten? Dat je in een tijdmachine stapt en terug gaat naar de tijd dat je 8, 10 of 13 was? Deze jongen heeft dat, een soort van, gedaan. 

Dit artikel gaat door onder de afbeelding

300x250

Deze jongen photoshopt zichzelf bij zijn jongere ik

Omdat tijdreizen niet binnen de mogelijkheden valt bedacht de Canadese fotograaf Conor Nickerson een manier om toch te ‘hangen’ met zijn jongere ik. Hij photoshopte zijn 2019-ik er gewoon op zijn jeugdfoto’s bij.

 

Tags from the story
, , ,
Lees ook
Geschreven door
More from Saskia Smith

30 redenen waarom pubers het anno nu veel makkelijker hebben

Pubers kunnen behoorlijk klagen over hun zware, zware leven.  Maar als er...
Lees verder