Kijk hoe heerlijk knullig Kinderen voor Kinderen er 40 jaar geleden uitzag

Kinderen voor Kinderen wordt dit jaar 40. Dat deed ons onmiddellijk terugverlangen naar vroeger, toen we zelf nog ambities hadden om bij het kinderkoor te gaan. Op een onbewoond ei-ei-ei land kunnen we in ieder geval nog woordelijk meezingen. Ik denk zelfs met terugwerkende kracht dat ik de audities nog wel doorgekomen was met de dance-moves die de (pre)pubers in 1979 op het podium lieten zien. Een gemiddelde groep 8 musical van tegenwoordig zit qua choreografie zelfs beter in elkaar.
Maar we zingen gewoon lekker mee met Op een onbewoond eiland en het briljante Tietenlied en al die andere klassiekers die nooit meer weggaan.

Op een onbewoond ei-ei-eiland

En ik en ik en ik

Het Tietenlied

‘Ik heb geen geldboom in mijn tuin’

Geschreven door
More from Martine De Vente

Fifa spelen is hetzelfde als gokken, en waarom is dat hier nog niet verboden?

Sinds gisteren weet ik dat er ook zoiets bestaat als de e-divisie....
Lees verder