Een ton om een kind groot te brengen

Een ton om een kind groot te brengen

Je staat er misschien niet zo bij stil, maar een kind grootbrengen kost een vermogen. Het Financieel Dagblad zette alle kosten onder elkaar en kwam uit op een ton. Inderdaad honderdduizend euro. 

Een ton om een kind groot te brengen

Een kind kost gemiddeld 17% van je inkomen. Tegen de tijd dat je kind 18 jaar is ben je een ton lichter. En dat is ongeacht je leefstijl of inkomen. Waarbij de kosten stijgen naar mate het kind ouder wordt. Oudere kinderen eten bijvoorbeeld meer en dragen duurdere kleding, een behoorlijke kostenpost. Het financieel Dagblad zet alle kosten onder elkaar, handig om te lezen zodat, mocht je nog kleine(re) kinderen hebben je weet waar je aan toe bent.

 

Bron: Financieel Dagblad

***

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk HIER.

Heb je ons huiswerkhandboek al besteld?

Tags from the story
, , , , , , ,
Geschreven door
More from Saskia Smith

Hier dromen onze puberdochters van: een 200 m2 walk-in-closet

Deze vrouwe uit Singapore heeft een walk-in-closet zo groot als een flinke...
Lees verder