Lekker kijken met je puber: alle LuckyTV Willy en Max-video’s

Lekker kijken met je puber: alle LuckyTV Willy en Max-video's

Al jaren zijn we fan van LuckyTV . En onze pubers ook. Met name de hilarische bewerkte video’s van Willy en Max, onze koning en koningin. 

LuckyTV wordt geschreven en gemaakt door Sander van de Pavert. Dat doet hij al vanaf 2002 en sinds 2005 is zijn dagelijkse videocolumn een vast onderdeel van De Wereld Draait Door, en bekend bij het grote publiek. Er zijn al zo’n tweeduizend televisiereparaties.

Willy en Max

Over zijn Willy en Max video’s zegt Sander: LuckyTV is hét Royaltyprogramma van de Nederlandse televisie. Van inspirerende werkbezoeken tot sprookjesachtige staatsvisites in het buitenland; Lucky volgt ons vorstenhuis op de voet. Alles bij elkaar, een hoop gekkigheid!

***

Heb je ons huiswerkhandboek al besteld?

 

 

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk HIER.

Geschreven door
More from Saskia Smith

Vapen is gevaarlijker dan pubers denken

Hoewel er in Nederland een leeftijdsgrens van 18 jaar is voor elektronische...
Lees verder