Deze moeder neemt wel heel drastische maatregelen tegen de internetverslaving van haar zoon

'Schatje, ik heb het modem meegenomen naar mijn werk'

We hebben allemaal weleens de neiging om de WiFi uit te zetten omdat we krankjorum worden van de al dat gekoekeloer op die telefoons en gegame op de computer of de televisie. En dan zijn we er nog bij. Als we weg zijn, dan voelen de pubers natuurlijk helemaal geen remmingen meer om uitbundig gebruik te maken van het wereldwijde web. En dat huiswerk maar wachten.

Deze moeder was dat kennelijk zo ontzettend zat, dat ze geen halve maatregelen nam. Het internetmodem ging mee in de tas naar het werk en op het werk in de locker. Dit schreef ze op een briefje aan haar zoon.

Benj, 

Ik heb het kastje van het internet meegenomen naar het werk. Als ik om halfnegen thuiskom, dan kun je het internet terugkrijgen. Als je tenminste kunt laten zien wat je aan schoolwerk hebt gedaan. 

Liefs, Mam

 

***

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk hier!

Tags from the story
, ,
Geschreven door
More from Martine De Vente

Zorgwekkend: deze crisis betekent voor veel jongeren een verloren jaar

Martine ziet haar buurmeisje weer met hangende pootjes bij haar ouders thuiskomen....
Lees verder