Zijn ze vervelend? Zet je pubers gewoon op Marktplaats

Ze zijn goed opgevoed, ingeënt en schoon op zichzelf. Maar onze lezeres Vanessa Bräutigam moet ze helaas wegdoen. Ze wordt namelijk een beetje wanhopig van ze. En dat is nog een understatement. Daarom wilde ze deze advertentie op Marktplaats zetten. Pubers: over te nemen tegen elk aannemelijk bod.

Mijn vriendin en ik worden de laatste tijd een beetje wanhopig (understatement of the year) van onze pubers. Aangezien wij het geduld niet meer kunnen opbrengen voor ‘tijd, ervaring en verering’ bedacht ik mij dat onderstaande advertentie op Marktplaats een uitstekend idee is. Toch?

Te koop aangeboden / t.e.a.b:

“Twee prachtige kinderen (jongen en meisje) op de vooravond van hun transitie van kind naar leergierige middelbare schoolleerling. Ze zijn keurig opgevoed, altijd vriendelijk, nooit chagrijnig, ruimen alles op zonder te klagen. Ze zijn uiteraard zindelijk en laten de badkamer altijd spic en span achter. Ze hebben enorm veel respect voor ouderlijk gezag en spreken vrijwel iemand nooit tegen. Als ze al dat al doen, dan is dat natuurlijk volkomen terecht.

We vinden het ontzettend spijtig dat we afstand van ze moeten doen, maar de katten zijn helaas allergisch voor ze.

Het liefst willen we dat ze samen in een goed gezin terechtkomen maar indien apart gewenst, is dat ook geen enkel probleem want ze passen zich heel goed en snel aan.

Ze worden afgeleverd inclusief alle toebehoren dus u hoeft er verder niets voor aan te schaffen. Helaas geldt de niet-goed, geld-terug-garantie niet, maar ze mogen op hun 21e weer geretourneerd worden”.

Ik denk dat we die advertentie niet eens hoeven te verlengen want zeg nou zelf… wie wil deze bloedjes van kinderen nou niet gelijk in huis halen?

Mijn vriendin denkt trouwens dat we hiervoor opgepakt kunnen worden, maar ik denk dat dat wel meevalt …

***

Heb je ons huiswerkhandboek al besteld?

 

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk HIER.

Tags from the story
, ,
Geschreven door
More from Martine De Vente

Zo verloopt je avond als je gezellig een spelletje gaat doen met de pubers

Wil je de pubers wegtrekken van Netflix en de games? Sla chips,...
Lees verder