Naar deze films wil je puber ‘misschien wel’ mee

De bioscoop is het ideale uitje om met je puber te ondernemen. Je bent de deur uit, je doet iets samen, maar je zit in het donker en je hoeft niet te praten. Er kan dus ook geen ruzie van komen. Heerlijk!

Wonder Woman
Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana (Gal Gadot) prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger

Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijselijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komtmet een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat in de buitenwereld gaande is. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit ze haar eiland te verlaten. Vechtend in een allesvernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken.

Dit artikel gaat door onder de afbeelding

Oké, je moet een beetje van superheldenfilms houden, maar voor Wonder Woman is toch wel wat te zeggen. Vooral als je met je dochter gaat. Want toch wel tof dat er een keer een vrouw in de hoofdrol zit!

Transformers: The last knight
Cade Yeager (Mark Wahlberg) wordt beschermd door Autobots Bumblebee, H

ound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron.

Die is echter een plan aan het smeden om de Aarde te vernietigen, en Optimus moet de Autobots aanvoeren in hun pogingen om Unicron te stoppen.

Oké, de beschrijving van deze film klinkt echt heel dom. Maar hij is echt best leuk, écht! De Transformers-serie is niet voor niets al jaren een succes.


Baywatch
Twee aspirant-strandwachters vechten voor dezelfde baan te midden van de gespierde en gebronsde lijven die de stranden van California bewaken.

In Baywatch krijgt de plichtsgetrouwe strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) het aan de stok met een onstuimige nieuweling Matt Brody (Zac Efron). Samen komen ze op het spoor van een crimineel complot dat het voortbestaan van hun strand in gevaar brengt.
Baywatch is de bioscoopuitvoering van de wereldberoemde serie die op het hoogtepunt van haar populariteit de best bekeken tv-serie ter wereld was. Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch.

Ahum, hier zou ik vooral heengaan met een dochter. Compleet hersenloze film, maar waarschijnlijk wel vermakelijk. Voor de liefhebbers van Magic Mike.


Baby Driver
De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan

Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Deze film is misschien wel voor de iets meer ontwikkelde smaak, en schuurt een beetje tegen filmhuis aan. Maar zeker spannend! En Kevin Spacey is natuurlijk altijd goed!

(bron: Pathé)

 

Tags from the story
, , , , ,
Geschreven door
More from Sanne Mulder

Stop maar met die pianolessen: met vier akkoorden kan je alle nummers spelen

Zit jullie puber op gitaar/piano/keyboardles? Maken jullie elk jaar bakken met geld...
Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *