Deze man laat zien dat je nooit te oud bent om te dansen

Deze man laat zien dat je nooit te oud bent om te dansen
Zet je angsten opzij en dans!

Dansen op een nummer van een van de meest bekende rappers van nu: Post Malone. Onze pubers doen het, en deze veertigjarige Mike Alaincourt ook. En laat daarmee zien dat je nooit te oud bent om te dansen, maar ook dat je altijd je gevoel moet volgen en niet moet luisteren naar anderen. Een belangrijke les, niet alleen voor onze pubers.

Dansen als een baas

Mike, een veertigplusser uit Florida, heeft een grote liefde: dansen. En dat doet hij met verve op de dansschool in zijn woonplaats. Dat hij gemiddeld 20 jaar ouder is dan de meeste mensen uit zijn klas, daar haalt hij zijn schouders nu over op. Maar lang was hij onzeker over zichzelf en zijn geaardheid, of zoals hij het zelf zegt: ‘I spent a lot of years as a prisoner of my own fear’.

Dans, dans, dans!

Gelukkig vond hij een manier om zijn angsten te overwinnen en dat deed hij onder meer door te gaan dansen. Zijn danslerares filmde zijn optreden voor de groep, zette het online en nadat de rapper van het nummer in kwestie erop had gereageerd, ‘This is fucking awesome’, ging het viral. De video is al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Het ziet er ook allemaal reuze strak uit, maar vooral het plezier waarmee hij danst is heerlijk om te zien. En check vooral ook zijn twee mede-dansers, want de pubermeisjes die achter hem staan nailen deze Wow-choreo net zo goed.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This is so FUCKING AWESOME!!

Een bericht gedeeld door Posty (@postmalone) op

Geschreven door
More from Saskia Smith

Handige om te weten: als je zingt luisteren je pubers wél naar je

Comedian Tim Hawkins heeft dé life hack voor puberouders: zing in plaats...
Lees verder