Potje Netflixen? Deze nieuwe series vinden je puber en jij allebei leuk

Welke Netflix-series kijken je pubers, en welk zijn ook leuk voor jou? Voor het geval je je mocht vervelen in de vakantie. Of gewoon zin hebt om lekker te kijken.

Young Royals
De kroonprins misdraagt zich en moet naar kostschool. En daar gebeurt ook weer van alles, zeker op romantisch gebied. Maar als de troon op het spel staat, zijn er ook verliezers. Young Royals is dus ook nog eens superspannend.

Have I ever, seizoen 2
De puberdochter is op het moment verslingerd aan Have I ever, waarvan het tweede seizoen net op Netflix is. En inderdaad is het supergrappig, zeker als culturele verschillen op de hak worden genomen. Bovendien moet hoofdpersoon Devi twee vriendjes zien te managen, wat leidt tot heel grappige situaties.

Atypical seizoen 4
En hoe gaat het verder met Sam, Casey en de hysterische Paige van Atypical? De serie begon met Sam die autisme heeft en op zoek was naar een vriendin. Inmiddels is Atypical alweer in het vierde seizoen en zit Sam alweer op de universiteit en gaat op zichzelf wonen. We zijn benieuwd!

Élite seizoen 4
Rijke kinderen op een dure particuliere school, onze pubers smullen ervan. Bovendien is Elite ook nog eens heel spannend. Dit seizoen trokken de makers een blik nieuwe acteurs open. Of dat echt een succes is, moet je zelf even gaan bekijken.

***
Geen idee meer hoe je kind in elkaar zit? Lees ons nieuwe boek over leven en overleven met pubers.

Geschreven door
More from Martine De Vente