Pssst, naar onze Tis Hier Geen Hotel Theatervoorstelling in Amsterdam?

Actrices Hanneke Drenth, Ellen Dikker en Dianne Liesker speelden het afgelopen theaterseizoen de zalen plat met herkenbare, ontroerende en hilarische sketches over het leven met pubers. 

In de voorstelling, gebaseerd op onze site en met dezelfde soort humor laten de cabaretières niet alleen zien hoe het leven met pubers is, maar nemen je daarbij ook mee naar hun eigen puberteit. Kortom, een voorstelling vol herkenning voor iedereen die een puber heeft, of er zelf een is geweest.

Groot succes

De voorstelling was een groot succes en bezig aan een tournee door theaterzalen in het hele land. Ook zat er een reprise aan te komen. Maar toen kwam Covid19. Al snel hebben zij wat wel kon. De actrices maakten een ‘corona-proof’ versie en spelen de voorstelling in tuinen en kleine zalen.

Op woensdag 21 oktober komt Tis Hier Geen Hotel naar MidWest in Amsterdam (Cabralstraat 1, 1057 CD). Om 19.00 uur en om 21.00 uur spelen ze de voorstelling en zit je in een coronaproof locatie, de gymzaal van een gerenoveerd schoolgebouw uit de jaren dertig, op ruime afstand van elkaar. De locatie heeft een horecavergunning en daarom mogen per voorstelling maximaal 30 mensen komen kijken. Mochten tussen nu en 21 oktober de regels strikter worden, dan krijg je uiteraard je geld weer terug.

Hoe reserveren?

Als je een kaartje wilt scoren, stuur een mail naar [email protected] onder vermelding van ‘reservering’. Zet in de mail jouw voorkeurstijd (19.00 of 21.00 uur) en je telefoonnummer. Dan sturen de mensen van Tis Hier Geen Hotel jou een RABO betaalverzoek voor de toegangsprijs van € 20,- per persoon. Als je hebt betaald, ben je zeker van een plek.

En als je al een kaartje hebt voor de gecancelde theatershow?

Mocht je de hele show hebben gemist vanwege de sluiting van de theaters, houd dan het speelschema of het programma van jouw theater in de gaten. Het plan is om alle gemiste voorstellingen vanaf begin 2021 in te halen. Je gekochte ticket is dan uiteraard nog geldig. En mocht je niet in de buurt van Amsterdam wonen: er komt ook een reprise aan, die in de loop van volgend jaar wordt gespeeld.

Tags from the story
Geschreven door
More from Martine De Vente

Dit vinden pubers leuk op YouTube: de zieligste scenes uit een serie in 5 minuten

Als je gesnik uit de speakers telefoon van je puber hoort, dan...
Lees verder