Zit jouw puber ook de hele tijd met het hoofd voor (of in, of boven) een scherm? Tijd voor actie!

Is jouw kind (bijna) klaar met vmbo? Dan is de opleiding producer Televisie, Radio, Social Media, Online Content of Evenementen misschien wel wat voor jouw puber. Deze driejarige BOL-opleiding bereidt voor op een baan of ondernemerschap in de media. Je kind gaat bovendien naar school in ‘mediastad’ Hilversum, oftewel: lekker dichtbij het vuur.
Na een basisjaar gaan studenten in het tweede jaar een halfjaar op stage, daarna volgt een specialisatie die een student geheel zelf kan samenstellen aan de hand van losse modules. Na nog een halfjaar stage, volgt de voorbereiding op een examen. Studenten tonen hierin aan dat ze alles in huis hebben om een succesvolle start te maken in de mediawereld. Met het diploma Media Manager gaan studenten aan de slag bij televisie- en radiozenders, bij festivals of ze gaan werken bij online media.

Open dag en online talkshow
Kijk hier voor meer informatie over de diverse opleidingen en meld je meteen aan voor de Open Dag op dinsdag 23 maart van 16.00 tot 20.00 uur, waarbij de leuke en ervaren docenten van de    opleiding Media je alles gaan vertellen over de opleiding. Je krijgt een online rondleiding en is een talkshow, waarbij al je vragen worden beantwoord. Mis het niet!

Producer evenementen
Producer Online Content 

Producer Radio
Producer Social Media
Producer Televisie

Geschreven door
More from Branded Content