Online soap voor pubers over belangrijke zaken

Online soap voor pubers over belangrijke zaken

Nu pubers thuis zitten kunnen ze ook te maken krijgen met zaken als online pesten en sexting. Of maken ze zich druk over gevoelens van eenzaamheid of welk nieuws je moet geloven. Een soap hierover kan pubers helpen.  

In de soap worden vijf jongeren gevolgd die vanuit huis via zoom, whatsapp of een computer contact hebben over onder andere het versturen van naaktfoto’s, verliefdheid, en online pesten. Maar het gaat ook bijvoorbeeld ook over eenzaamheid en fake news in deze tijd. Tegelijkertijd zit er veel humor in, zodat de soap ook leuk is om naar te kijken en jongeren bewust na gaan denken over deze thema’s. Vandaag staat de eerste aflevering online, elke week is er een nieuwe aflevering.

Online soap voor pubers

Volg hier alle afleveringen: Homies

***

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk hier!

Tags from the story
, , , ,
Geschreven door
More from Saskia Smith

75 dingen die ik denk als ik mijn pubers op maandagochtend uit hun winterslaap moet halen

Jawel, het moment is daar. Het weekend is afgelopen en de pubers...
Lees verder