Taarten van Abel is een prachtig programma voor pubers

Taarten van Abel is een prachtig programma voor pubers

In het televisieprogramma Taarten van Abel worden grote en kleine problemen van kinderen besproken. Leuk voor pubers om naar te kijken en goed om van te leren.

Taarten van Abel is een programma waar we met onze pubers naar keken toen die nog kleine krummels waren en waar we eigenlijk nu nog steeds naar kijken. En onze pubers ook, alleen dan niet meer met ons omdat we altijd zo moeten huilen, maar dit terzijde.

Vriendschap

De aflevering waarin Luca (14) een taart maakt voor zijn vriend Djermo is prachtig. Vooral het einde als Luca de taart naar Djermo brengt is mooi. En laat niet alleen goed zien wat vriendschap inhoudt, maar ook hoe bijzonder en belangrijk het is om een allerbeste vriend te hebben.

Kijk hier de aflevering.

Beeld: still video

***

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk HIER.

Heb je ons nieuwe boek al?

Tags from the story
, ,
Geschreven door
More from Saskia Smith

Hoe wapen ik mijn dochter tegen seksuele intimidatie?

Elk meisje heeft voordat ze volwassen wordt een vorm van seksuele intimidatie...
Lees verder