Deze hadden we gemist: Kevin the Teenager

'Mam, mag ik de stofzuiger lenen?'

Een volwassen man die net zulke domme dingen doet als onze pubers. En dan Engels en met ontzettende droogkloten van ouders. Een hilarische serie uit de jaren 90.

Ooit gehoord van Kevin the Teenager? Wij niet. Misschien komt het doordat de serie in de jaren negentig werd uitgezonden en wij allang geen tiener meer waren en nog helemaal NIET aan kinderen moesten denken. Op de burelen van This hier geen Hotel lachen we tranen met tuiten om Kevin (ja het is een man van middelbare leeftijd). Vooral van het laatste filmpje kregen we buikpijn.

Bijvoorbeeld in deze clip waarin Kevin om twee uur in de middag thuiskomt en zijn ouders ongerust vragen: “Je zei toch dat je naar Perry ging? Ik heb gebeld en Perry’s moeder zei dat je daar niet was.” Kevin: “Ja, ik ging ook naar Perry, maar dat hoeft niet te betekenen dat ik ook daar ben gebleven?”

O ja en check de reactie van Kevin als hij ziek thuis wil blijven en zijn vader zegt: “Ga maar naar school en als je je na Wiskunde nog steeds niet lekker voelt, dan kom je maar naar huis.”

En, OMG, een zuigzoen met een stofzuigerslang.

Tags from the story
,
Geschreven door
More from Martine De Vente

26 keiharde feiten over puberjongens opvoeden die gewoon kloppen

Puberjongens opvoeden is nogal een uitdaging. Toch kun je hierbij uitgaan van...
Lees verder