Wil je ons helpen?

Niet ‘zo maar’ ergens heen kunnen, reisjes en feestjes die niet doorgaan, niet op bezoek kunnen bij opa en oma. Naar school met een mondkapje en met een leraar achter het spatscherm: Corona is nog lang niet voorbij. Het is een lastige tijd voor onze pubers, en voor ons.
Bij Tis Hier Geen Hotel volgen we alle ontwikkelingen op de voet. En natuurlijk -zoals je gewend bent- met een beetje humor. Het leven met pubers was al ingewikkeld, het is nu nog ingewikkelder.

Gratis

Alle artikelen, lijstjes en columns die we elke dag schrijven zijn gratis te lezen voor iedereen. Dat konden we altijd op deze manier doen omdat onze bronnen van inkomsten bestonden uit lezingen geven, theatervoorstellingen en gesponsorde content. Om begrijpelijke reden kunnen de lezingen en theatervoorstellingen niet doorgaan. Ook sponsors trekken zich terug of schuiven de plannen die we samen aan het maken waren op de lange baan. Zonder inkomen werken is wel een tijdje vol te houden, maar om de site draaiend te houden en te blijven investeren in mooie producten om het leven met pubers dragelijk te maken en te houden, hebben we jullie hulp nodig. Dat kan op drie manieren:

1. Koop ons nieuwste boek!

Heb jij je huiswerk al af? is een handig boekje voor iedere ouder die worstelt met het huiswerk van zijn/haar puber. Het staat boordevol tips voor hoe het dagelijkse gedoe over huiswerk aan te pakken. Met -zoals je van ons gewend bent, leuke lijstjes en grappige anekdotes.
Via deze link kun je Heb jij je huiswerk al af? bestellen in e-bookversie, gedrukte versie en als e-pub.

2. Like ons en lees onze nieuwsbrief

Om in de toekomst zo mooi mogelijk voor de dag te komen voor onze sponsors en adverteerders zijn grote bereikcijfers cruciaal. Dus: vind je ons leuk en wil je ons laten shinen, like onze pagina’s op facebook en instagram. En lees onze nieuwsbrief (abonneer je hier). En zeg vooral tegen alle ouders en verzorgers van pubers die je kent om hetzelfde te doen.

3. Doneer

Tis Hier Geen Hotel is gratis voor iedereen. Dat willen we graag zo houden en dat kan ook met jullie steun, in de vorm van een donatie. Het werkt heel simpel: doneren kan al vanaf € 5,- en dan kan eenmalig, maar ook als vaste supporter met een maandelijkse bijdrage (en dan zit je nergens aan vast, dat kun je gemakkelijk weer stopzetten wanneer je wilt). Betalen is mogelijk met iDEAL (voor Nederland) of de betaalsystemen die werken in België. Je kunt ook betalen met PayPal. Selecteer hieronder of je eenmalig, per maand, kwartaal of jaar wilt doneren en voer het bedrag in. Bij deze alvast heel erg bedankt! ♥♥♥

Fijne dag!
Saskia en Martine

Bedrag

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.