Wil je ons helpen?

Ook gedurende deze corona-dagen berichten we jullie hoe het met ons en onze pubers gaat. Dat vinden we heel erg leuk om te doen, maar vooral ook belangrijk. Ouders hebben juist nu behoefte aan herkenning en erkenning. Want het valt allemaal niet mee; pubers de hele dag thuis, de worsteling met het thuisonderwijs, examens die niet doorgingen en pubers die weg willen om af te spreken met hun verkering of vrienden, maar dat niet mogen van ons. Daaraan besteden we veel aandacht, en natuurlijk -zoals je gewend bent- met een beetje humor. Het leven met pubers was al ingewikkeld, het is nu nog ingewikkelder.

Gratis

Alle artikelen, lijstjes en columns die we elke dag schrijven zijn gratis voor iedereen om te lezen. Dat konden we altijd op deze manier doen omdat onze bronnen van inkomsten bestonden uit lezingen geven, theatervoorstellingen en gesponsorde content. Om begrijpelijke reden kunnen de lezingen en theatervoorstellingen niet meer doorgaan. En ook sponsors trekken zich terug of schuiven de plannen die we samen aan het maken waren op de lange baan. Zonder inkomen werken is wel een tijdje vol te houden, maar om de site draaiend te houden en te blijven investeren in mooie producten om het leven met pubers dragelijk te maken en te houden, hebben we jullie hulp nodig. Dat kan op drie manieren:

1. Koop ons boek

In 2018 verscheen ons boek Tis Hier Geen Hotel over leven met pubers. Je haalt het (uiteraard) bij voorkeur in de lokale boekhandel, of bestelt het via Libris. Daarmee help je én de lokale boekhandel en ons, en je hebt voor een paar dagen heerlijk leesplezier in de tuin of op de bank. Klik hier om het te bestellen bij de libris boekhandel.

2. Like ons en lees onze nieuwsbrief

Om in de toekomst zo mooi mogelijk voor de dag te komen voor onze sponsors en adverteerders zijn grote bereikcijfers cruciaal. Dus: vind je ons leuk en wil je ons laten shinen, like onze pagina op facebook, instagram en lees onze nieuwsbrief (abonneer je hier) En zeg vooral tegen alle ouders en verzorgers van pubers die je kent om hetzelfde te doen.

3. Doneer

Tis Hier Geen Hotel is gratis voor iedereen. Dat willen we graag zo houden en dat kan ook met jullie steun, in de vorm van een donatie. Het werkt heel simpel: doneren kan al vanaf € 5,- en dan kan eenmalig, maar ook als vaste supporter met een maandelijkse bijdrage (en dan zit je nergens aan vast, dat kun je gemakkelijk weer stopzetten wanneer je wilt). Betalen is mogelijk met iDEAL (voor Nederland) of de betaalsystemen die werken in België. Je kunt ook betalen met PayPal. Selecteer hieronder of je eenmalig, per maand, kwartaal of jaar wilt doneren en voer het bedrag in. Bij deze alvast heel erg bedankt!

Fijne dag!
Saskia en Martine

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedrag €*