Tis Hier Geen Hotel-lezingen

Tis Hier Geen Hotel komt naar je toe
Tis Hier Geen Hotel komt naar je toe

Een lezing over pubers? Op school of voor een ouderavond? Van het leven met pubers hebben wij als geen ander verstand, net als van overleven met pubers. Die kennis delen we met liefde.

We komen daarom langs op scholen, of bijeenkomsten voor professionals uit bijvoorbeeld onderwijs of jeugdhulpverlening om daarover te vertellen en een gesprek hierover te leiden. Ons verhaal gaat vooral over de leuke kanten van pubers en over hoe je de relatie tussen jou en je kind bloeiend houdt. Wij geloven er namelijk in dat door met elkaar te communiceren je je kind (en jezelf) zonder al teveel kleerscheuren door de puberteit loodst.

We gaan niet vertellen hoe ouders moeten opvoeden (wij doen zelf ook maar wat), maar we gaan hen wel helpen pubers beter te leren kennen – op een grappige en originele manier met voorbeelden uit de praktijk. En we gaan met ouders in gesprek omdat een ander misschien wel, of andere, antwoorden en oplossingen heeft. En zo niet, ook goed. Dan is het troostend om te weten dat het overal hetzelfde is en fijn om samen te lachen en herkenning zoeken én vinden.

Dit bieden we aan in een avondvullend programma met een grappige voordracht, een quiz en discussie. Daarnaast hebben we een programma dat we speciaal hebben toegespitst op de brugklas, waar onder andere huiswerk plannen centraal staat. En uiteraard kunnen we een programma op maat maken, kort én lang waarin we bepaalde thema’s die spelen binnen de organisatie aansnijden.

Mail naar tishiergeenhotel@gmail.com en vraag naar de mogelijkheden.

Geschreven door
More from Saskia Smith

12 foto’s die het leven met pubers precies uitbeelden

Het leven met pubers is nimmer saai en altijd verrassend. Gewoon omdat...
Lees verder