Winkel

Een boek bestellen van Tis Hier Geen Hotel? Hieronder zie je de mogelijkheden voor Heb jij je huiswerk al af? en Handboek voor beginnende puberouders.

Handboek voor beginnende puberouders (gedrukte versie)

Zit je kind in groep 7 of 8, of gaat hij/zij naar de brugklas? Dan gaat niet alleen je kind een nieuwe fase in, maar ook jij. In ons Handboek voor beginnende puberouders maak je kennis met de de leukste fase van het ouderschap: de puberteit. We laten je niet alleen zien wat er gebeurt als je kind een puber wordt, we loodsen je ook door die eerste puberjaren. Voor € 16,95 krijg je het boek toegestuurd (lanceringsdatum: woensdag 23 juni).

Handboek voor beginnende puberouders e-book (PDF)

Lees je liever digitaal? Dan is het Handboek voor beginnende puberouders ook verkrijgbaar in de PDF-versie. Voor € 8,95 kun je het boek downloaden. Let op: downloaden moet vanuit het betaalscherm, we sturen het boek niet toe. Dus is het niet gelukt? Mail ons op [email protected]

Feestelijke lancering Handboek voor beginnende puberouders

Op woensdag 23 juni 2021 organiseren we ter gelegenheid van de lancering van ons Handboek voor beginnende puberouders een online event. Je kunt live kennismaken met ons, Martine en Saskia, en we sturen het handboek naar je op! Prijs: € 19,95. Inclusief gesigneerd exemplaar van het Handboek.

Heb jij je huiswerk al af? (gedrukte versie)

Elke dag ruzie over dat stomme huiswerk van je puber? Na het lezen van Heb jij je huiswerk al af? heb in ieder geval jij minder discussies met je puber over schoolwerk. Met tips voor plannen en het voeren van een gesprek met je puber over schoolwerk.

Heb jij je huiswerk al af? (e-book)

Vanaf hier kun je Heb jij je huiswerk al af? meteen bestellen en lezen. Prijs: € 7,50. Is downloaden een probleem? Mail ons op [email protected] en we fixen het snel voor je. Liever een e-pub? Bestel ‘m via Bol.com.

Woon je in België (of elders in de wereld), dan kun je het boek per mail bestellen, [email protected], en zijn de verzendkosten hoger.