Samenwerken

Samenwerken met Tis Hier Geen Hotel? Adverteren? Of samen met ons een contentstrategie uitzetten voor jouw merk of boodschap? Dat kan!

Tis Hier Geen Hotel is een allround contentplatform (2017) met een website en social media kanalen, boeken, scheurkalender (2019) en theatervoorstelling (2019-2020). Als eersten in Nederland brachten we ons online platform naar het theater, voor dit idee wonnen we een Mercur voor innovatie van het jaar. Regelmatig worden we gevraagd als deskundigen (o.a. De Wild in De Middag NPORadio2 en Koffietijd) en geven we inspirerende lezingen over pubers en de puberteit op scholen en bij bedrijven.

Tis Hier Geen Hotel bereikt iedere maand gemiddeld een miljoen bezoekers (site en social media), met name ouders van kinderen van 10 tot 20 jaar. Zij vinden bij ons antwoord en een luisterend oor bij opvoedvragen, issues met school, drank en drugs en andere zaken waar ouders van pubers tegenaan lopen.

Doelgroep

Bedrijven en organisaties die zich richten op ouders van jongeren kunnen via Tis Hier Geen Hotel hun doelgroep bereiken. Dat kan onder meer door gesponsorde posts, waarin wij precies de tone of voice gebruiken die deze ouders aanspreekt. Zij vinden onze posts vaak ‘hilarisch’, ‘herkenbaar’ of juist ‘ontroerend’.

Contentstrategie

Omdat wij onze doelgroep goed kennen, kunnen we ook samen met merken en organisaties een online strategie uitzetten waarbij we ook andere middelen inzetten. Denk hierbij aan print, theater, video, fotografie en spoken word. Ook kunnen wij meedenken bij het bereiken van andere doelgroepen, of het neerzetten en uitvoeren van een contentstrategie voor jouw bedrijf.

Contact

Vragen, koffie drinken, opmerking, discobowlen? Mail ons op [email protected] of bel 06-54241212 (Martine) of 06-26110880 (Saskia)

Tags from the story
,
Geschreven door
More from Martine De Vente

23 tekenen dat het afstandsonderwijs niet altijd helemaal goed gaat

We denken -of eigenlijk: hopen- wel dat onze pubers heel braaf achter...
Lees verder