Yesss, meer dan half miljoen bezoekers (en waarom wij dat zo leuk vinden)

Dat hadden we nog nooit gezien: de bezoekcijfers van Tis Hier Geen Hotel tikten deze week de half miljoen aan. Daar zijn we van onder de indruk. Net zoals de berichtjes die veel van jullie stuurden bij je donatie. Dat geeft ons de moed om op volle kracht door te gaan met Tis Hier Geen Hotel.

‘Ik geniet altijd zo van jullie geweldige uitspraken’, ‘Blijf doorgaan, jullie zijn mijn hoop in deze donkere jaren’ en ‘Ik heb zelf een 15-jarige puberzoon in huis en soms vraag ik me af of jullie ons afluisteren’; het is een greep uit de reacties die we kregen bij de donaties die we de afgelopen weken hebben gekregen. Die blijken van waardering vinden we net zo fijn als de bedragen die we hebben ontvangen. We zijn er stil van. En dat zijn we niet zo snel.

De afgelopen zeven lockdown-weken waren heel raar voor ons. Aan de ene kant ging een flink aantal lezingen die we op scholen geven,wat we ontzettend leuk vinden om te doen, niet door. Ook onze theatervoorstelling stopte. En aan de andere kant knalden onze bezoekcijfers omhoog tot recordhoogten. We zitten nu zelfs op ruim een half miljoen unieke bezoekers per maand (als je van cijfers houdt: 549.071 om precies te zijn en mocht je dat willen weten, we zaten vóór corona zo rond de 250.000 – óók iets om trots op te zijn).

Bezoekcijfers

Een verdubbeling van de bezoekcijfers is natuurlijk fantastisch, maar tegelijkertijd gingen mooie plannen die wij hadden gemaakt met adverteerders niet meer door. En hoe jammer dat is, we vonden ook dat we het niet konden maken om te stoppen met Tis Hier Geen Hotel of om minder artikelen te posten. Want wij zien het als onze missie om jullie, met een lach en hier en daar een traan, door de puberteit van jullie kinderen heen te slepen. Want als dat al pittig was, is dat nu nóg pittiger met homeschooling, verveling en een immer lege koelkast omdat iedereen op zijn eigen tijd ontbijt, luncht en dineert.

Doorgaan

Dankzij jullie donaties kunnen we gelukkig blijven doorgaan. Daar zijn we iedereen die heeft gedoneerd, onze posten heeft geliked en gedeeld, zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief, ons boek heeft gekocht, of ons mooie woorden heeft gestuurd ongelooflijk dankbaar voor. Alleen maar hartjes voor jullie! En hopelijk zien we elkaar weer snel live op scholen en/of in het theater.

Liefs,
Martine en Saskia

Mocht je ons nog willen helpen, en niks is uiteraard verplicht, dan kan dat. Blijf onze pagina’s en artikelen op Facebook en Instagram liken en delen, schrijf je in voor onze Nieuwsbrief of doneer:

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedrag €*Geschreven door
More from Martine De Vente

Als je pubers niet per se prijs stellen op je aanwezigheid

Thuisblijven voor de kinderen, dat was al nooit een hobby van Martine....
Lees verder