We hebben een nieuw boek!

Huiswerk is het onderwerp dat voor de meeste conflicten tussen ouders en pubers zorgt. Daarom hebben wij een handboek gemaakt voor pubers en hun huiswerk: Heb jij je huiswerk al af? Je vindt hierin niet alleen tips om je puber zijn huiswerk te laten maken, maar ook tips om te leren leren en daar minder stress in huis over te hebben.

– ‘Heb je je huiswerk al af?’

– ‘Ja hoor.’

Dit gesprek vindt dagelijks plaats in elke huishouden met pubers. Doorgewinterde puberouders weten dat ‘ja’ niet per se ‘ja’ hoeft te betekenen. Het kan ook betekenen: ‘Nee, ik ga het zo doen’, of ‘Ik heb het niet gedaan, maar zeg ‘ja’ om van jouw gezeur af te zijn’, of  ‘O ja, ik was het vergeten maar dat ga ik jou niet aan je neus hangen.’

Huiswerk is het onderwerp dat voor de meeste conflicten tussen ouders en pubers zorgt. Want pubers hebben niet per se zin in en vinden het lastig om in te zien dat het nu eenmaal moet en erbij hoort. Ze zien het vooral als vrijheidsberoving. Dat besef, dat huiswerk goed maken en leren ook voordelen heeft, namelijk een goed cijfer, komt vaak later pas.

Heb jij je huiswerk al af?

In deze tijd is het nog best een klus om pubers aan het werk te zetten. Netflix, gamen, mobiel met daarop álle social media binnen handbereik leiden enorm af. Bovendien is de druk vanuit school hoog om voldoendes te halen, want de bestuurders willen de overgangs- en de slagingspercentages zo hoog mogelijk houden. Ondertussen jij zit thuis aan tafel met een kind dat geen zin heeft en school stom vindt. Zie helpen met huiswerk dan maar eens leuk te houden. Daarom hebben we dit Heb jij je huiswerk al af-planningsboek gemaakt.

Je vindt hierin niet alleen tips om je puber zijn huiswerk te laten maken, maar ook tips om te leren leren en daar minder stress in huis hierover te hebben. We laten ook zien hoe je op een leuke manier kunt communiceren met je puber over school en huiswerk, hoe je je puber leert plannen en praktische tips en trucs voor het handiger omgaan met schoolwerk. Laat die vooral ook aan je puber lezen.

Heb jij je huiswerk al af? is een praktische handleiding die je door de wereld van huiswerkplannen gidst. En waarbij je met een minimale investering (een uur per week) maximaal resultaat behaalt. Met tips en trucs die werken, plannen met smartphones (zoals pubers dat graag zien en gewend zijn) en herkenbare voorbeelden en achtergrondinformatie zodat het voor puberouders ook leuk is om te doen (en te lezen).

Heb jij je huiswerk af? kun je op verschillende manier bestellen:

Bestel hier het e-book

Lees Heb jij je huiswerk al af als PDF-exemplaar. Makkelijk te lezen op je telefoon (doet je puber immers ook), iPad of op de computer. Of maak een printje. Na betaling verschijnt er een downloadknop in je beeldscherm.
Lukt het niet? Stuur ons even een mail op [email protected]

Bestel hier de gedrukte versie
We laten Heb jij je huiswerk al af ook drukken. Wij zorgen ervoor dat je het boek binnen hebt voordat jij, of je puber, in paniek is geschoten over zijn huiswerk. We verwachten dat het boek in week 39 (week van 21 september) klaar is en dan sturen we het zo snel mogelijk op!

Liever een e-pub?

Hebben we ook. Zo lees je Heb jij je Huiswerk al af op e-reader of op je telefoon via de KOBO app, of via Bol.com.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.