Tis Hier Geen Hotel Theatervoorstelling

Tis Hier Geen Hotel Theatervoorstelling

Vanaf september gaat onze voorstelling weer het theater in! De allerleukste voorstelling over leven en overleven met pubers. Wil je ook naar onze voorstelling? Koop dan hier je kaarten.

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En word je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren de puberteit van je kind overleeft.

‘Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven en overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest. Gespeeld door cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth, regie door Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe (Even tot hier).

Wil je ook naar onze voorstelling? Koop dan hier je kaarten en kijkt meteen hieronder de trailer.

Voor meer informatie: DG Theater

***
Geen idee meer hoe je kind in elkaar zit? Lees ons nieuwe boek over leven en overleven met pubers.

Geschreven door
More from Saskia Smith

Ouders opgepakte Nederlandse YouTubers reageren

Het was afgelopen weekend groot nieuws. Twee Nederlandse pubers en YouTubers Ties...
Lees verder