17-jarig meisje bijt beugel kapot tijdens scène met shirtloze Michael B. Jordan in Black Panther

17-jarig meisje bijt beugel kapot tijdens scène met shirtloze Michael B. Jordan in Black Panther

De sterkte van puberhormonen moet niet onderschat worden. Dat blijkt maar weer uit het verhaal van de 17-jarige Sophia. Zij ging naar de film Black Panther, met de indrukwekkende Michael B. Jordan erin. Tijdens een van de scènes waarin hij zijn shirt uitdeed, was ze zo onder de indruk dat ze het draadje van haar beugel doormidden beet. 

Na de film werd het dus een ritje naar de spoedtandarts, die haar beugel moest repareren. Deze vond het verhaal zo grappig, dat hij het deelde op zijn Tumblr. Toeval wilde dat Sophia het verhaal op Tumblr tegenkwam, en zich meteen realiseerde dat het over haar ging. Zij deelde het verhaal vervolgens op haar Twitter, waar het viraal ging.

http://nitramaraho.tumblr.com/post/171497160517/dailymarvelheroes-get-you-a-man-who-can-do-both

Sophia kon er gelukkig wel de humor van inzien, en benadrukt dat ze haar tandarts een heel toffe gast vind. En het verhaal krijgt nog een leuk staartje, want de tweet werd zo vaak geretweet dat hij zelfs bij acteur Michael B. Jordan zelf terechtkwam. Die voelde zich wel een beetje schuldig, dus boodt Sophia aan een nieuwe beugel voor haar te betalen.

Bron: FunX

LEES OOK: 7 Dingen die elke puber met een beugel herkent

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Nummers uit de 80’s en 90’s die wij als pubers meebrulden

Deze nummers heb jij vast ook grijsgedraaid. Het leuke is dat die...
Lees verder