Moeder neemt stiekem Snapchat van dochter over

Close up portrait of a happy beautiful fresh mid adult woman laughing on blue background

Deze moeder heeft haar dochter een lesje geleerd op Snapchat en haar dochter was hier níet zo blij mee. 

“Gisteren, moest mijn dochter een spoed-tandartsbehandeling ondergaan. Nogal balen. Maar, mijn dochter is meestal een dappere rockster, dus ik maakte me niet zo heel druk. Dat is waarom ik, toen ze mij haar telefoon gaf tijdens de behandeling, besloot een beetje lol te hebben. Ik deed er mijn voordeel mee dat ze onder de invloed was van wat medicatie, typte haar password in, opende haar Snapchat en besloot de hele procedure te Snappen, in mijn dochters Snapchat story.

En dat is nog maar een deel van het verhaal, haar story was uiteindelijk wel 500 seconden, wat echt een eeuwigheid is voor Snapchat. Toen ik haar telefoon uiteindelijk teruggaf met een grijns op mijn gezicht, had ze al 15 privé-berichten binnen van haar vrienden.

De meesten luidden: ‘JE MOEDER ZIT OP JE SNAPCHAT’. Want wat kan er in hemelsnaam nóg erger zijn?”

 

Geschreven door
More from Redactie

‘Teenagers are not human’. Deze Amerikaanse cabaretier slaat de spijker op z’n kop

Hoe deze cabaretier zijn neefje beschrijft is geweldig, maar ook hoe hij...
Lees verder