Wat als je moeder zegt: ‘Wat doen al die doekjes onder je bed?’

In het televisieprogramma ‘Een Huis Vol’ worden gezinnen gevolgd die net ietsje groter zijn dan een gemiddeld gezin. Gezinnen waar natuurlijk ook pubers zijn. En dat kan interessante gesprekken opleveren.  

Het elfde seizoen van deze serie is nu te zien op televisie. Maar we blikken nog even terug naar het allerleukste pubermoment van afgelopen seizoen. Een van de families die word gevolgd is de familie Kraan, vader, moeder, zeven kinderen, nummer acht onderweg.  De oudste zoon moet het vuilnis buiten zetten en pakt deze gelegenheid eens goed aan om zijn zus voor schut te zetten als de camera’s erbij zijn. Die ondergaat het gelaten totdat haar moeder ingrijpt en haar zoon op zijn nummer zet. Gelukkig kan hij er wel om lachen, hoewel de situatie ook uiterst genant is.

Wat als je moeder zegt: ‘Wat doen al die doekjes onder je bed?’

Beeld: still uit video

***

Lees ook Hilarische whatsappjes en De Fuck-it lijst voor puberouders.

***

Heb je ons huiswerkhandboek al besteld?

***

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk HIER.

Geschreven door
More from Saskia Smith

Mei is masturbatiemaand, maar of pubers daar op zitten te wachten?

Eerlijk gezegd wisten wij het ook niet, maar mei is masturbatiemaand. Een...
Lees verder