Tis Hier Geen Hotel Roadshow

Tis Hier Geen Hotel komt naar je toe
Tis Hier Geen Hotel komt naar je toe

Over het leven met pubers hebben wij als geen ander verstand. En over overleven met pubers, overigens ook, want zo voelt het soms met die pubers om ons heen. En hoe leuk is het dan om onze ervaringen met anderen te delen? In de Tis hier geen hotel Roadshow komen we daarom naar je toe. 

Dit artikel gaat door onder de afbeelding

300x250

Tis hier geen hotel Roadshow voor scholen

Werk je in het onderwijs of zit je in een ouderraad, medezeggenschapsraad of ander orgaan van een middelbare school of basisschool? Wij hebben een leuk verhaal te vertellen over kinderen die pubers worden en wat er dan gebeurt, zowel met die pubers als hun ouders. En hoe het leven er dan met die nieuwe mensjes eruit ziet. We gaan niet zeggen hoe het moet (dat weten wij ook niet), maar gaan wel helpen om die pubers een klein beetje beter te leren kennen. En we gaan met elkaar in gesprek omdat een ander misschien wel antwoorden op die puberperikelen heeft. En zo niet dan is het gewoon heerlijk om bij elkaar te klagen, uit te huilen, samen te lachen om die pubers en herkenning te zoeken én vinden.

Je kunt de Tis Hier Geen Hotel Roadshow -een lezing, een grappige quiz en een discussie- boeken via tishiergeenhotel@gmail.com. We mailen dan alle details.

Tis hier geen hotel voor bedrijven en instellingen

Werk je bij een bedrijf of instelling en vind je het tijd voor een frisse wind? Is er behoefte aan een andere blik? Een moment voor nieuwe inspiratie? We hebben een leuk, leerzaam en inspirerend verhaal te vertellen over wat wij (volwassenen) van pubers kunnen leren. En hoe hun blik op de wereld kan helpen om dingen anders aan te pakken. In een op maat geschreven lezing vertellen we hoe dat voor jouw bedrijf of instelling kan werken.

Je kunt de Tis Hier Geen Hotel Roadshow -een lezing, een grappige quiz en een discussie- boeken via tishiergeenhotel@gmail.com. We mailen dan alle details.

 

Lees ook
Geschreven door
More from Saskia Smith

Adviezen van vaders aan hun pubers waar je – soms- echt wat aan hebt

Van de juiste manier om deel te nemen aan het verkeer, tot...
Lees verder