Tis Hier Geen Hotel Theatervoorstelling

Tis Hier Geen Hotel Theatervoorstelling

Vanaf 14 september 2019 gaat Tis Hier Geen Hotel het theater in! De allerleukste voorstelling voor iedereen met een puber of zelf ooit puber is geweest.

Dit artikel gaat door onder de afbeelding

300x250

Tis Hier Geen Hotel Theatervoorstelling

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En wordt je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

‘Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest. Gespeeld door cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth. De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

Koop hier je kaarten

 

 

Lees ook
Geschreven door
More from Saskia Smith

Jongen mag niet meedoen met eindmusical, ouders stappen naar rechter

Ouders van een 12-jarige scholier hebben de basisschool van hun zoon voor...
Lees verder