Ook de ouders van prinses Eloise hebben een rol in haar TikTok-video’s

Ook de ouders van prinses Eloise hebben een rol in haar TikTok-video's

We figureren zo nu en dan in de TikTok-video’s van onze pubers. Soms gevraagd, soms ongevraagd als we door het beeld lopen en we geen idee hebben dat ze bezig zijn met het maken van een video. Ook prins Constantijn en prinses Laurentien ontkomen er niet aan, die komen langs in een video van hun dochter. 

Eloise van Oranje wordt ook wel de social-prinses genoemd. Ze is onder meer actief op TikTok. Dit weekend maakte ze een video waar haar ouders, prins Constantijn en prinses Laurentien in figureerden en samen met haar dansen. De video is er wel alweer vanaf gehaald, de reden is niet bekend, maar op Twitter krijgen mensen er niet genoeg van. Het is ook erg leuk om te zien.

 

***

Heb je ons huiswerkhandboek al besteld?

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk HIER.

Tags from the story
, , ,
Geschreven door
More from Saskia Smith

wiskunde niet nodig? Deze man verdiende er miljoenen mee!

Wiskunde is voor veel pubers een lastig vak. Te ingewikkeld, te moeilijk,...
Lees verder