10 dingen die pubers in huis bijna doen als ze vakantie hebben

Dingen die pubers in huis bijna doen als ze vakantie hebben

De meeste pubers hebben zo’n beetje nu wel vakantie. De meeste ouders moeten gewoon nog hard werken terwijl er thuis een kluwen pubers op de bank ligt niks te doen. En die best wel willen helpen, maar dat dan vooral bijna doen. 

Dingen die pubers in huis bijna doen als ze vakantie hebben

 1. Opstaan op een beetje christelijke tijd

  Dat wilden ze wel, maar toen vergaten ze de wekker te zetten en uit jezelf wakker worden is ook zo wat en omdat er geen ouders thuis waren om 100 keer te roepen dat ze op moesten staan stapten ze pas om 4 ‘s middags uit bed.

 2. De vaatwasser leegruimen I

  Ja, ze hadden heus wel gehoord dat we dat aan ze gevraagd hadden. Maar dat was gisteravond en nu is het een dag later en dan weten ze toch helemaal niet meer wat je ook al weer had gevraagd.

 3. De vaatwasser leegruimen II

  En ze hebben heus wel iets gedaan, want ze hadden een bord en bestek nodig en een beker en dat hebben ze gewoon uit de vaatwasser gepakt, dus dat telt ook als leegruimen.

 4. De hond uitlaten

  Ze wilden wel naar het veldje met de hond, maar ze konden zijn halsband niet vinden en ook zijn riem niet en daarna waren ze het een beetje vergeten omdat ze werden geappt, maar dat is niet erg want de hond vindt de achtertuin ook prima.

 5. Hun was doen

  Dat hadden ze onthouden. Ha! Ze hebben echt wel al hun was in de wasmachine gepropt, kijk zelf maar. Aanzetten? Huh? Hoezo? Waarom? Moeten ze ook nog op een knop drukken? En wasmiddel erbij doen? Dat weten ze toch allemaal niet.

 6. De keuken opruimen

  Ze hebben alleen maar tosti’s gemaakt. Wat valt daar nou aan op te ruimen? Het apparaat uitdoen? Hoezo?

 7. Brood halen

  Hadden we dat gevraagd? Lag daarom die 5 euro op tafel? Oh. Dat was niet voor ijs dus?

 8. Pakketje dat je had besteld aannemen

  Ze hadden de bel wel gehoord. Maar lagen nog in bed. En dan is het lastig om de deur open te doen.

 9. Hun raam opendoen om de boel een beetje te luchten

  Dertig graden is toch geen reden om je raam open te doen? Zo meteen krijgen ze het koud. En vanuit hun bed konden ze toch niet bij het raam dus het was sowieso niet gelukt.

 10. Douchen

  Dat hadden ze echt willen doen, maar ze lagen in bed en dan is de douche gewoon heel ver weg en het was ook wel veel te warm om je te bewegen dus waren ze maar in blijven liggen.

***

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk hier!

Geschreven door
More from Saskia Smith

Deze puber rockt de karaokebar met ‘Tequila’

Deze puber gaat he-le-maal los in de karaokebar als hij Tequila zingt...
Lees verder