Heeft je puberdochter ambities om model te worden? Laat haar dan vooral dit zien

Heb je wel de juiste maten? (Foto YouTube)

Veel meisjes willen model worden. Op zich niks mis met deze ambitie, ware het niet dat die modellenwereld niet bepaald een wereldje is waar je je dochter in wilt zien rondlopen.

Heeft je puberdochter modellen ambities? Laat haar dan vooral hier naar kijken

Zo zijn bijvoorbeeld de maten die modellen moeten hebben, 90-60-90 nog steeds absurd. Sterker nog: de meeste meisjes die die maten hebben zijn te dun. In onderstaande video van NOSop3 komen ex-modellen aan het woord die gebukt gingen onder de druk van die matenstandaard en onder meer een eetstoornis ontwikkelden.

 

Naast de juiste maten moeten hebben komen modellen ook voor onaangename verrassingen te staan, zoals topless poseren zonder dat ze het van tevoren weten.

***

Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen…

We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. Maar sinds de Corona-crisis is dat er niet makkelijker op geworden. Zou je ons daarom willen helpen dit Hotel open te houden? Hoe? Kijk HIER.

Heb je ons huiswerkhandboek al besteld?

Tags from the story
, , , , ,
Geschreven door
More from Saskia Smith

Wie kent die schattige Hanson ‘MMMBOB’ pubers nog?

Ineens waren ze daar: Hanson. Drie allerschattigste puberbroertjes met lange blonde haren...
Lees verder