Aan deze functie-eisen zou de ideale puberouder moeten voldoen

Aan deze functie-eisen zou de ideale puberouder moeten voldoen

Pubers zijn niet altijd heel blij met hun ouders. Als ze op zoek zouden moeten gaan naar een vervangend exemplaar zou de vacature-tekst er waarschijnlijk zo uitzien.

Gezocht: nieuwe ouder

Ben je dienstbaar en onzichtbaar, niet lastig en in het bezit van een dikke huid? Dan zoeken wij jou!

Wie ben je?

Je bent een echte duizendpoot en weet van aanpakken. Jouw inkoopbeleid is uitmuntend en je hebt een vooruitziende blik. Je voelt feilloos aan waar jouw opdrachtgever trek in heeft en wanneer de lievelingsoutfit weer netjes schoon en gestreken in de kast moet hangen. Het is voor jou geen voorwaarde dat de opdrachtgever deze in de wasmand gooit, jij begrijpt als geen ander dat hij of zij wel belangrijkere zaken aan het hoofd heeft en je niet moet zeuren als je het vieze exemplaar ergens onder het bed vandaan moet vissen. Sterker nog, je ziet het als jouw verantwoordelijkheid.

Profiel

Flexibiliteit is een absolute voorwaarde, evenals het bezit van een rijbewijs en een auto die absoluut niet in de categorie ‘skeer’ is.

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Bent altijd bereid jouw opdrachtgevers overal naartoe te rijden, zelfs als dat je eigen planning doorkruist. Ook nachtelijke overhoorsessies behoren tot het takenpakket.

Je begrijpt het WhatsApp-principe: 2 blauwe vinkjes is meteen reageren. Je geeft nooit en te nimmer aanleiding tot schaamtegevoelens. Je hebt precies de juiste moederlijke uitstraling, niet te jeugdig maar zeker niet te ouwelijk.

Rechtstreeks oogcontact is voor jou geen voorwaarde voor een gesprek. Je voelt feilloos aan wanneer je moet luisteren, ook al zijn de ogen op een mobiel apparaat gericht en wanneer je even je mond moet houden omdat er gefacetimed of gesnapchat wordt.

Het is voor jou geen probleem om briefjes schrijven als je opdrachtgevers niet mee willen doen met gym. Ook ziekmelden wanneer er onvoldoende is geleerd voor een proefwerk, behoort tot het takenpakket.

Wat bieden wij

Kost (door jou zelf te bereiden), inwoning en geweldig gezelschap.

Informatie

Meer weten over deze superleuke functie? Facetime of stuur een Instagram DM. We geven alleen geen antwoordgarantie.

***

Huiswerk voor puberouders!

 

Geschreven door
More from Jeanette Benschop

10 gouden regels voor een gelukkiger puberouderschap

Jeanette is al gepokt en gemazeld in het puberouderschap. Ze bedacht deze...
Lees verder